Σ.Θ.Ι.Ε.

Σ.Θ.Ι.Ε.
Θέλω να καλπάσω στο όνειρό μου... Θα κρατάς το χέρι μου?

Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΕΟΙ

                        

 

Ο Σύνδεσμος Θεραπευτικής Ιππασίας Ελλάδας ανακοινώνει σειρά σεμιναρίων με τίτλο «Ειδικός στην Ψυχοεκπαιδευτική Παρέμβαση με τα Άλογα» - «Specialist for psycho-educational therapy with horses» «Deutsches Kuratorium für Therapeutisches Reiten e.V. (DKThR)».
Με το πέρας του εκπαιδευτικού προγράμματος θα δίνεται πιστοποίηση-πτυχίο τόσο από το Σύνδεσμο Θεραπευτικής Ιππασίας Ελλάδος όσο και από την Γερμανική Ομοσπονδία Θεραπευτικής Ιππασίας. Οι εισηγητές θα είναι από Γερμανία και Ελλάδα με κύρια εισηγήτρια τη διεθνώς αναγνωρισμένη εκπαιδεύτρια Marietta Schulz. Επίσης συμμετέχουν διακεκριμένοι, στο χώρο της θεραπευτικής ιππασίας, ομιλητές όπως η Henrike Struck καθώς και η υπεύθυνη του προγράμματος θεραπευτικής ιππασίας του Συνδέσμου, Μαρία Λιάπη.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα αποτελείται από τρία πενθήμερα σεμινάρια και διεξάγεται στα αγγλικά. Υπάρχουν επίσης επιπρόσθετα σεμινάρια τα οποία ανακοινώνονται κατά τη διάρκεια του προγράμματος και είναι απαραίτητα για την αποτελεσματική παρακολούθηση ολόκληρου του προγράμματος. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ψυχολόγους, ψυχιάτρους, εκπαιδευτικούς, εκπαιδευτικούς ειδικής αγωγής, εργοθεραπευτές, κοινωνικούς λειτουργούς, νοσηλευτές και γενικά σε όλους τους επαγγελματίες που ασχολούνται με την υγεία ή/και με την εκπαίδευση.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή ερώτηση που έχετε μπορείτε να επικοινωνείτε με τη γραμματεία καθημερινά 9:30-17:30 στο 2107488566 ή στο triding@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου